Deklaratë për Shtyp 07 Prill 2016 Dëshirojmë t’i bëjmë me dije opinionit publik se GFI Albania, një shoqëri e specializuar në markimin dhe monitorimin e hidrokarbureve, është gjendur ditët e fundit nën një sulm mediatik të papreçedent, të pakuptimtë dhe […]

Lexo më tepër