GFI Albania

Lajme

Home / Lajme

Deklaratë për Shtyp : 07 Prill 2016

Deklaratë për Shtyp 07 Prill 2016 Dëshirojmë t’i bëjmë me dije opinionit publik se GFI Albania, një shoqëri e specializuar në markimin dhe monitorimin e hidrokarbureve, është gjendur ditët e fundit nën një sulm best mediatik të papreçedent, të pakuptimtë […]

Lexo më tepër

Deklaratë për Shtyp : 15 Dhjetor 2015

Deklaratë për Shtyp 15 Dhjetor 2015 Dëshirojmë t’i bëjmë me dije opinionit publik se GFI Albania, një shoqëri e specializuar në markimin dhe monitorimin e hidrokarbureve, ndërpreu punën në Shqipëri më 10 Dhjetor 2015 si pasojë e mospërmbushjes së detyrimeve […]

Lexo më tepër

Dogana Shqiptare 1250 kontrolle pikave të karburanteve në të gjithë Shqipërinë, 130 kapen me shkelje

Traffic, one of the main polluters in Tirana

Spanjë – 50 persona të arrestuar deri tani në një aksion policor kundër një rrjeti që tregtonte naftë kontrabandë

PROCESS OF FUEL MARKING STARTS IN SERBIA

New marker launched in UK and Ireland to tackle fuel fraud

Eurocontrol Fillon Kontratën për Markimin e Karburantit në Shqipëri

Toronto, KANADA, 4 Shtator 4, 2013- Kompania Eurocontrol Technics Group Inc. (TSX Venture: EUO), një kompani shtetërore kanadeze e specializuar në marrjen, zhvillimin dhe tregtimin e sigurisë novatore të energjisë, teknologjitë e verifikimit dhe çertifikimit, bën me dije se kompania e tëra […]

Lexo më tepër

Eurocontrol Lajmëron Programin e ri të Markimit të Karburantit në Rang Kombëtar

Ç’parashihet në hetimin për mashtrim me sasinë e cilësinë e karburanteve