GFI Albania

Shënimi i karburantit

Home / Shënimi i karburantit

Metoda të shumta janë përdorur nga autoritetet në një përpjekje për të parandaluar komercializimin e paligjshëm të karburanteve – me sukses të dyshimtë.

Petromark™ është zgjidhja lider në treg!
Është një teknologji shumë e suksesshme dhe efektive e shënjimit të karburantit që është vërtetuar se identifikon përpjekjet më të sofistikuara për të falsifikuar karburantet origjinale, të shitura në mënyrë legjitime.

Shënimi i karburantit
Lëndët djegëse legale, për të cilat janë paguar taksat e duhura, shënohen me një marker që nuk mund të imitohet apo lahet dhe mund të zbulohet vetëm me një analizues të dedikuar. Karburantet që janë identifikuar nga Petromark™ si “të shënuara gabimisht” mund të përdoren si bazë për ndjekjen penale nga agjencitë e zbatimit të ligjit.