GFI Albania

Home

Home / Home

Strength: A synergy of unique, unparalleled fuel markers with an exceptional, proven record as a stable, robust, counter wash-out, with a high precision dedicated analyzer.
Petromark™ is based on the very safe X-ray fluorescence (XRF) analytical technology which uses the interaction of x-rays with a target compound molecule to identify its exact composition and quantity. This non-destructive/ intrusive method achieves unparalleled accurate results, quickly, and inexpensively.

Read more >>

Deklaratë për Shtyp: 07 Prill 2016

Dëshirojmë t’i bëjmë me dije opinionit publik se GFI Albania, një shoqëri e specializuar në markimin dhe monitorimin e hidrokarbureve, është gjendur ditët e fundit nën një sulm mediatik të papreçedent, të pakuptimtë dhe dashakeqës. Të befasuar dhe të shokuar nga moria e raportimeve të pavërteta, opinioneve joprofesionale dhe insinuatave të paqena, detyrohemi të sqarojmë opinionin publik shqiptar përsa vijon:

Lexo më shumë >>